Om oss

Personalcyklar är Sveriges ledande aktör inom förmånscyklar. Vi agerar både inom den privata och den offentliga marknaden. Vi har ett väldigt stort utbud kvalitetscyklar från många välkända fabrikat.

Vi erbjuder även cyklar för bruk inom arbetet, så kallade tjänstecyklar och har en smidig leverans från butik där du får hjälp med att ställa in cykeln efter dina mått och behov. Våra leverantörer och serviceställen finns runtom i hela vårt avlånga land.

Det är möjligt att få cykeln stöldskyddsmärkt med ISR-märkning, vilket minskar stöldrisken väsentligt. När ni arbetar med oss innebär det väldigt lite administration för er som företag. Vi tar hand om merparten av administrationen vilket gör att det blir väldigt enkelt för er att hantera.

Vi har många nöjda kunder, både inom den privata och offentliga sektorn. Här är ett axplock av våra kunder:

Vi expanderar internationellt

Nu tar vi vårt koncept vidare utanför Sveriges gränser!
Har ert företag verksamhet i Norge eller Danmark och ni vill att era
internationella kolleger också skall få ta del av våra erbjudanden?

Kolla in våra internationella hemsidor i Norge och i Danmark

Personalcyklar delägs av Söderberg & Partners, en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter och tjänster.

Söderberg & Partners bedriver verksamheter inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. De utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering.
Söderberg & Partners mål är att leverera de bästa lösningarna och de mest kompetenta råden genom att ständigt förnya och utveckla det traditionella arbetssättet i branschen. Bolagets företagsfilosofi präglas av tre viktiga hörnstenar: Öppenhet, Analys och Personlig. De sätter alltid kundens intressen först, och all rådgivning som sker inom Söderberg & Partners utgår från varje kunds unika behov.

Kom i kontakt med oss
Norra Västkustvägen 37A, 237 41 Bjärred
010-4992480 info@personalcyklar.se