1
Kontakta oss

Avtal upprättas mellan företaget och Personalcyklar.

2
Beställningsportal

Företagets anställda beställer och hämtar ut sina förmånscyklar. I samband med att beställning läggs undertecknar den anställda underhyrningsavtal med sin arbetsgivare.

3
Lönefiler

Personalcyklar förser företaget med uppgifter om bruttolöneavdrag och förmånsvärden som skall in i lönesystemet.

Leasa cykel

Hälsosamt val

Att välja förmånscykel i Jönköping ger mer än bara en aktiv start på arbetsdagen. Det ger dig möjligheten att få frisk luft, röra på dig och få en daglig dos av motion, vilket hjälper till att förbättra fokus och energi genom hela arbetsdagen. Dessutom går det snabbt att ta sig fram i stadsmiljö och du slipper dyra parkeringsavgifter och långa bilköer.

Leasa cykel

Leasa förmånscykel i Jönköping

Att leasa en förmånscykel i Jönköping genom din arbetsgivare är inte bara snällt mot plånboken, utan har också fått ett uppsving med regeringens subventioner på förmånscyklar från och med januari 2022. Denna subvention innebär att beskattningen endast börjar om cykelns värde överstiger 3 000 kronor, vilket gör det ännu mer fördelaktigt. Arbetsgivaren kan dra nytta av en kostnadsneutral tjänst, medan de anställda får möjligheten att spara stort jämfört med att köpa en cykel privat. Med en förmånscykel kan de anställda glida förbi de vanliga trafikstockningarna som ofta drabbar stadstrafiken, vilket skapar en mindre stressande och mer behaglig pendling. Samtidigt bidrar vi till stadens strävan mot en mer hållbar och miljövänlig framtid.

Kom i kontakt med oss
Norra Västkustvägen 37A, 237 41 Bjärred
010-4992480 salj@personalcyklar.se