1
Kontakta oss

Avtal upprättas mellan företaget och Personalcyklar.

2
Beställningsportal

Företagets anställda beställer och hämtar ut sina förmånscyklar. I samband med att beställning läggs undertecknar den anställda underhyrningsavtal med sin arbetsgivare.

3
Lönefiler

Personalcyklar förser företaget med uppgifter om bruttolöneavdrag och förmånsvärden som skall in i lönesystemet.

Leasa cykel

Främja hälsa och välmående genom förmånscykel

Att välja förmånscyklar i Västerås är ett fantastiskt sätt att främja hälsa och välmående. Cykling till jobbet ger inte bara fysiska hälsofördelar utan även en mer energifylld start på arbetsdagen. När du är ute i den friska luften under cykelturen bidrar det till förbättrad koncentrationsförmåga och den allmänna livskvaliteten. Genom att använda en förmånscykel i Västerås underlättar den dagliga rutinen. Detta val erbjuder en effektiv lösning för att undvika trafikträngsel och bidrar samtidigt till att skydda miljön genom att minska beroendet av biltransport.

Leasa cykel

Förmånscykel i Västerås - pendla hållbart

Att använda förmånscyklar i Västerås genom din arbetsgivare erbjuder inte bara ekonomiska fördelar, utan bidrar också till en grönare arbetsplats. Detta är en tjänst som inte kostar arbetsgivaren något extra, och de anställda sparar pengar istället för att köpa en cykel själva. Tack vare regeringens subventioner för förmånscyklar sedan januari 2022 har detta alternativ blivit ännu mer lockande. Genom att välja cykeln istället för bilen minskar man både utsläpp och miljöpåverkan, samtidigt som man under morgon och eftermiddag undviker trafikstockningar. Därför är en förmånscykel i Västerås ett enkelt steg mot en mer hållbar och hälsosam arbetsmiljö.

Kom i kontakt med oss
Norra Västkustvägen 37A, 237 41 Bjärred
010-4992480 salj@personalcyklar.se