1
Kontakta oss

Avtal upprättas mellan företaget och Personalcyklar.

2
Beställningsportal

Företagets anställda beställer och hämtar ut sina förmånscyklar. I samband med att beställning läggs undertecknar den anställda underhyrningsavtal med sin arbetsgivare.

3
Lönefiler

Personalcyklar förser företaget med uppgifter om bruttolöneavdrag och förmånsvärden som skall in i lönesystemet.

Leasa cykel

Främja hälsa och välmående genom förmånscykel

Att välja en förmånscykel i Skövde är ett fantastiskt sätt att främja din egen hälsa och välbefinnande. Att cykla till jobbet bidrar inte enbart till att förbättra din fysiska kondition, utan ger även en energifylld början på arbetsdagen. Den friska luften under cykelturen förbättrar din koncentrationsförmåga, vilket positivt påverkar både din livskvalitet och arbetsprestation. Med en förmånscykel i Skövde blir pendlingsrutingen både enklare och bekvämare, och blir en effektiv lösning för att undvika trafikstockningar. Dessutom är ditt val att cykla istället för att köra bil ett steg mot en bättre miljö och en hållbar framtid.

Leasa cykel

Förmånscykel i Skövde - hållbar pendling

Att välja en förmånscykel i Skövde genom din arbetsgivare är ett beslut som gynnar både plånboken och miljön. Det kostar inget extra för arbetsgivaren, och de anställda kan spara pengar jämfört med att köpa en cykel på egen hand. Sedan regeringen införde subventioner på förmånscyklar år 2022, har detta alternativ blivit ännu mer fördelaktigt. Att cykla istället för att köra bil bidrar till att minska utsläpp och skapar en hållbarare pendling. Därför är en förmånscykel i Skövde ett utmärkt sätt att bidra till en grönare och friskare arbetsdag.

Kom i kontakt med oss
Norra Västkustvägen 37A, 237 41 Bjärred
010-4992480 salj@personalcyklar.se