1
Kontakta oss

Avtal upprättas mellan företaget och Personalcyklar.

2
Beställningsportal

Företagets anställda beställer och hämtar ut sina förmånscyklar. I samband med att beställning läggs undertecknar den anställda underhyrningsavtal med sin arbetsgivare.

3
Lönefiler

Personalcyklar förser företaget med uppgifter om bruttolöneavdrag och förmånsvärden som skall in i lönesystemet.

Leasa cykel

Ökad rörelsefrihet

Med en förmånscykel i Linköping kan anställda uppleva stadens skönhet samtidigt som de drar nytta av motion och frisk luft, vilket gynnar både fysiskt och mentalt välbefinnande. Genom att transportera sig på detta sätt blir det också enklare att navigera i staden utan att råka ut för långa bilköer eller trafikstockningar, vilket gör resan till och från arbetet snabbare och smidigare. Som en bonus bidrar en förmånscykel i Linköping till minskade koldioxidutsläpp och en renare stadsmiljö.

Leasa cykel

Förmånscykel i Linköping - ett hållbart val

Genom att välja förmånscykel i Linköping tar arbetsgivare och anställda ett gemensamt steg mot en grönare framtid. Detta beslut, som stöds av regeringens subventioner från 2022, är inte bara ekonomiskt fördelaktigt utan även i linje med städernas hållbarhetsmål. Att cykla till arbetet innebär färre bilar på vägarna, vilket minskar utsläpp och förbättrar luftkvaliteten. Denna tjänst är kostnadsneutral för arbetsgivaren, samtidigt som det ger anställda möjlighet att spara pengar och främja en sundare livsstil.

Kom i kontakt med oss
Norra Västkustvägen 37A, 237 41 Bjärred
010-4992480 info@personalcyklar.se