1
Kontakta oss

Avtal upprättas mellan företaget och Personalcyklar.

2
Beställningsportal

Företagets anställda beställer och hämtar ut sina förmånscyklar. I samband med att beställning läggs undertecknar den anställda underhyrningsavtal med sin arbetsgivare.

3
Lönefiler

Personalcyklar förser företaget med uppgifter om bruttolöneavdrag och förmånsvärden som skall in i lönesystemet.

Leasa cykel

En härlig stund till och från jobbet

Med en förmånscykel i Stockholm kan anställda ta sig fram i den pulserande stadsmiljön samtidigt som de njuter av daglig motion och frisk luft. Genom att cykla till och från jobbet slipper man långa bilköer och dyra transportkostnader, vilket gör pendlingen effektivare och enklare. Dessutom är valet av cykel över bil en viktig gest för att minska vår påverkan på miljön.

Leasa cykel

Förmånscykel i Stockholm - ett ansvarsfullt val

När arbetsgivare och anställda väljer förmånscykel i Stockholm, visar de sitt engagemang för en mer miljövänlig framtid. Detta val, förstärkt av statliga subventioner sedan 2022, är inte bara snällt mot plånboken, utan det reflekterar också stadens ambition att vara en förebild inom hållbarhet. Mindre bilar på gatorna betyder renare luft, vilket gynnar oss alla. För arbetsgivaren är detta en kostnadsneutral lösning som samtidigt ger de anställda en hälsosammare vardag.

Kom i kontakt med oss
Norra Västkustvägen 37A, 237 41 Bjärred
010-4992480 info@personalcyklar.se