Tjänstecyklar får endast användas för arbetsrelaterade syften, till skillnad från förmånscyklar som den anställde även får lov att använda på sin fritid. Tjänstecykeln köps in och ska förvaras på företaget och kan användas för kundbesök, varuleveranser, träning på arbetstid eller utlåning till kunder. Eftersom cykeln aldrig nyttjas privat behöver de anställda inte betala förmånsskatt och arbetsgivaren slipper arbetsgivaravgifter. Kostnaden blir alltså endast inköpspriset samt eventuella finansieringskostnader och servicekostnader.

Tjänstecykel för aktiebolag

Alla anställda som arbetar på ett aktiebolag kan hitta förmånliga tjänstecyklar hos oss. I vårt sortiment finns det både vanligacyklar och elcyklar från välkända varumärken som lämpar sig för alla behov. Vid beställning av cykel levererar vi den till er arbetsplats och hjälper er att komma igång. Vi har serviceställen runtom i landet och välkomnar ert besök om problem med cykeln skulle uppstå.

Leasa cykel
Fördelar med en tjänstecykel

Att hyra cyklar som kan användas i tjänsten är förmånligt på flera vis. När de anställda får nyttig vardagsmotion främjas både hälsan och inlärningsförmågan. Dessutom gör ni en insats för miljön när dina anställda cyklar istället för att ta bilen. Eftersom cyklarna förvaras på företaget när de inte används finns de alltid lättillgängliga när ni behöver ge er ut på kortare ärenden.

Leasa cykel
Tjänstecyklar behöver inte förmånsbeskattas

Att hyra en tjänstecykel via Personalcyklar är både enkelt och förmånligt. När ni väljer en tjänstecykel innebär det att företaget betalar för en cykel som en anställd använder i tjänsten. När cykeln enbart används i tjänsten utgår ingen förmånsbeskattning. Det innebär att cykeln är avdragsgill för företaget.

Kom i kontakt med oss
Norra Västkustvägen 37A, 237 41 Bjärred
010-4992480 salj@personalcyklar.se