1
Kontakta oss

Avtal upprättas mellan företaget och Personalcyklar.

2
Beställningsportal

Företagets anställda beställer och hämtar ut sina förmånscyklar. I samband med att beställning läggs undertecknar den anställda underhyrningsavtal med sin arbetsgivare.

3
Lönefiler

Personalcyklar förser företaget med uppgifter om bruttolöneavdrag och förmånsvärden som skall in i lönesystemet.

Leasa cykel

Cykel till både jobb och fritid

Tack vare en förmånscykel i Örebro kan anställda njuta av friheten det innebär att cykla istället för att använda bilen, samtidigt som de tar del av de fördelar som kommer med regelbunden motion och frisk luft. Du slipper långa bilköer under rusningstid, vilket inte bara sparar din tid utan även minskar det bullriga stadsklimatet och påverkar miljön positivt. Det bästa med att leasa en förmånscykel i Örebro är att du kan använda den även på din fritid. Trots att du leasar den genom ditt jobb kan du använda den när du vill.

Leasa cykel

Förmånscykel i Örebro - Ett hållbart alternativ

Genom att satsa på förmånscyklar tar företag i Örebro ett avgörande steg mot en grönare framtid. Med de subventioner som infördes 2022 blir det här valet inte bara ekonomiskt attraktivt, utan det speglar även stadens hållbarhetsvisioner. Färre bilar i stadskärnan leder till renare luft och en förbättrad stadsbild. Det är en positiv sak för arbetsgivare som erbjuder detta utan extra kostnad, och anställda som får en möjlighet att leva hälsosammare.

Kom i kontakt med oss
Norra Västkustvägen 37A, 237 41 Bjärred
010-4992480 salj@personalcyklar.se