1
Kontakta oss

Avtal upprättas mellan företaget och Personalcyklar.

2
Beställningsportal

Företagets anställda beställer och hämtar ut sina förmånscyklar. I samband med att beställning läggs undertecknar den anställda underhyrningsavtal med sin arbetsgivare.

3
Lönefiler

Personalcyklar förser företaget med uppgifter om bruttolöneavdrag och förmånsvärden som skall in i lönesystemet.

Leasa cykel

Ökad rörelsefrihet

Med en förmånscykel i Sundsvall kan anställda utforska stadens landskap medan de får daglig motion och andas in frisk luft. En av de stora fördelarna med att ha en förmånscykel är just friheten att kunna använda den även på fritiden. Oavsett om du vill ta en skön cykeltur i naturen, cykla ner till centrum för lite shopping eller bara ta en lugn runda i ditt närområde så står cykeln där redo för dig. Det är inte bara ett smidigt transportmedel till och från jobbet, utan också en möjlighet att upptäcka nya platser och få mer motion i vardagen. Så när arbetsdagen är över, fortsätt gärna din cykelresa och njut av alla de fördelar som en förmånscykel i Sundsvall kan erbjuda.

Leasa cykel

Förmånscykel i Sundsvall - ett hållbart steg framåt

När företag och anställda i Sundsvall väljer förmånscykel, visar de på en konkret vilja att verka för en grönare framtid. Detta val, som har stärkts av regeringens subventioner sedan 2022, är inte bara ekonomiskt fördelaktigt, utan speglar även regionens strävan att vara ledande inom hållbarhetsinitiativ. Genom att minska antalet bilar på vägarna kan alla invånare njuta av en renare luft och ett lugnare stadsklimat. För arbetsgivaren finns det inga extra kostnader, samtidigt som de anställda ges en väg till en mer hälsosam livsstil.

Kom i kontakt med oss
Norra Västkustvägen 37A, 237 41 Bjärred
010-4992480 info@personalcyklar.se